Ska në stok

Waferia Lajthi, LIRI – 200gr

1.49 
7.45  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 14147-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Përbërës : Miell gruri, yndyre te hidrogjenizuar bimore, sheqer, dekstoze, hirre ne pluhur, qumesht pa yndyre ne pluhur, lajthi, pluhur kakao, nisheste, qumesht ne pluhur, soje lecithin.

Pesha Neto: 200gr

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.2 l