Ska në stok

Vita Keks i Bluar, Minex – 300 gr

1.39 
4.63  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 21105-10 Kategori: ,

Përshkrim

Lënda bazë: Miell gruri, sheqer, yndyrë bimësh (Biscuitinë), sheqer invert, preparat për ardhejn e brumit (E500,E 503), kripë, aromë, hirrè pluhur, lecitinë soje, qumshtë pluhur. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.
An einem kühlen und dunklen Ort lagern. Allergen Information: Dieses Produkt enthält Soja und Gluten.

Informacion shtesë

Peshë 0.3 kg