In Stock

Tofella Vishnje, LIRI – 90gr

1.19 
13.22  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14123-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Emri i produktit: Tofella Vishnje 100gr

Përbërës : Bonbona te buta (91%), sheqer, glukoz, puter, xhelifikues,guma Arabica, maltodextrin, kalium sorbet, carbonate,acid citric, soja lecitin. Mbushja: (9%) dekstroze, glukoze, sheqer,glycerin,pectin, arome vishnje, magnesium.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.09 kg