In Stock

Stretch Folie Transparent, EGI - 320gr

3.49 
10.91  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 12132-10 Kategori: ,

Përshkrim

Strech foli me permbatje LLDPE – linear low density dhe glue tutkal, per perdorime te paketimeve te jashtme ,dhe mbestjelljen e mallrave industriale dhe Komerciale.

Lenda e pare lende e reciklushme dhe miqesore me ambientin.

Informacion shtesë

Peshë 0.32 kg