Ska në stok

Sprej për dritare, Ors – 850ml

1.59 
1.87  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 17130-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Udhëzime për përdorim: Në varësi të sipërfaqes (dritares) që duhet pastruar, spërkateni direkt në sipërfaqen e xhamit dhe fshijeni me një leckë të pastër. Nuk kërkohet më shpëlarje dhe sipërfaqet e qelqit të pastruara do të shkëlqejnë.

Masat paraprake: Mbajeni larg fëmijëve. sigurohuni që të shmangni çdo kontakt të produktit me sytë. Nëse sytë janë të ekspozuar ndaj produktit, përdorni ujë për të shpëlarë tërësisht. Njerëzit me lëkurë të ndjeshme ose të dëmtuar duhet të shmangin kontaktin e zgjatur me këtë produkt. Mos e gëlltisni. Nëse gëlltitet, kërkoni menjëherë ndihmë mjekësore dhe tregoni etiketën ose enën.

Përbërës: <5% alkool izopropil, <5% Surfactant Anionic, Aromë (D-Limonene), Ruajtës, Ngjyrues, Përmban Klorometilisotiazolinon / Metilisotiazolinon. Mund të shkaktojë reaksione alergjike.

Informacion shtesë

Peshë 0.85 kg