Ofertë!
In Stock

Smoka, Mr Maxi Flips, Minex - 200gr

0.79 
8.25 6.58  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 21139-10 Kategori: ,

Përshkrim

Lënda bazë: Grizë misri, Grizë gruri, Yndyrë bimësh(palme), Kikirik 30% dhe aromë chilli, Kripë kuzhine. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët. Info mbi alergjit: Ky produkt përmban gluten dhe kikirik. Data e përdorimit e shtypur në skaj të qesës.

Informacion shtesë

Peshë 0.12 kg