In Stock

Qese te mbeturinave, EGI - 35L

0.89 

Ka stok

Numri i artikullit: 12138-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Qese mbeturinave e biodegradueshme ne afat deri ne 48 muaj ne kontakt me lageshtine dhe driten,
Permbatja – Polietilen LD-HD low density dhe high density polietilen, lande e pare e biodegradueshme dhe ne harmoni me direktivat e produkteve me baze Polietilent dhe me permbateje te bioadetivit qe e pershpejton degadimin ne kontakt me ujin dhe driten.