In Stock

Çaj Hithri, Bliff – 50gr

2.80 
56.00  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 18108-10 Kategori: ,

Përshkrim

Bliff organik sjell produkte vendore të çertifikuara me standardin ekuivalent EU-BIO 834\2007.

Gjethe Hithri është produkt vendor, i kultivuar ne parcelat e çertifikuara organike te kompanise Agroproduct sh.p.k. te aprovuara nga trupa çertifikuese Albinspect- Bio inspecta.

E veçantë e produkteve tona është përcjellja zingjir nga kultivimi deri në përpunim final, duke ruajtur shijen, dhe cilësinë natyrale.

Informacion shtesë

Peshë 0.050 kg