In Stock

Premium Kafe, Vilveta - 6x 250gr

47.88 
31.92  /kg

Numri i artikullit: 60704-10 Kategori: ,

Përshkrim

Ne blejmë vetëm nga fermerët e vegjël që prodhojnë sasi të vogla kafeje dhe që i kushtojnë vëmendje cilësisë dhe qëndrueshmërisë. Shumica janë familje që i përkasin popujve tradicionalë indigjenë. Frutat e kafesë plotësisht të pjekura të korrura me dorë ose lahen në procesin e përpunimit të lagësht duke përdorur pulpë ekologjike dhe thahen në diell në qendrën e përpunimit (kafe e larë), ose frutat e kafesë thahen dhe paketohen në diell (kafe natyrale).

Kokerr e plotë e pjekur në daulle
I butë dhe me pak acid. Një kafe e fortë me një krem ​​të mrekullueshëm dhe një notë çokollate
80% Arabica, 20% Robusta
Fortësia 4/5 UTZ & Ekspreso e certifikuar nga tregtia direkte = bluarje e imët Makinë kafeje me filtër = bluarje mesatare Tenxhere espresso = bluarje mesatare
Shijoni këtë kafe të mrekullueshme vjeneze

Informacion shtesë

Peshë 1.5 kg