Ska në stok

Premium Kafe, Vilveta - 3x 1000gr

58.50 
19.50  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 60703-10 Kategori: ,

Përshkrim

Një përzierje e pakrahasueshme e fasules sonë Brasil Cerrado Dolce fituese me çmime dhe përzierjes sonë të fasuleve me cilësi të lartë nga Brazili, Guatemala, Hondurasi dhe India.
80% arabike
20% robusta

Shije:
Ajo bën përshtypje me aromën e saj me gjak të plotë, të fortë dhe kremi i saj veçanërisht me trup të plotë lë një përshtypje të qëndrueshme.
Shënim: arrë, çokollatë, me trup të plotë

Prodhimi:
Me vëmendje të veçantë për cilësinë dhe qëndrueshmërinë, nga kultivimi i drejtë, në kushte humane, transparent.

Pjekja:
I pjekur në një proces të veçantë në fabrikën tonë dhe i mbushur në ambalazhe cilësore të pajisura me një valvul për mbrojtjen e aromës për klientët tanë.

Informacion shtesë

Peshë 3 kg