In Stock

Reis, Pi&Ki – 800g

1.40 
1.75  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 12124-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Produkte të përzgjedhura me kujdes dhe të paktuara në linja të avansuara dhe standarde të larta. Përmban fibra, proteina, karbohidrate, vitamina dhe minerale.

Informacion shtesë

Peshë 0.8 kg