Ska në stok

Makkaroni Fusilli 40, Pi&Ki – 400gr

0.89 
2.23  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 12129-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Përbërësit: Miell nga gruri i fortë durum (Durum), Ujë

Të ruhet në vend të thatë dhe të errët

Koha e përgaditjes – 10 min

Alergjenë: përmban gluten gruri

Data skadimit është e shtypur në ambalazh

Vendi i origjinës: Kosovë

Çertifikuar nga: TUV Nord me ISO 22000:2005 sistemi i menaxhimit të sigurisë ushqimore.

Informacion shtesë

Peshë 0.4 kg