Ska në stok

6 Gemüsesuppe, Perfetto – 79gr

0.49 
6.20  /l

Nga fushat e pasura me grurë të artë, ne ju ofrojmë Perfetto. Ne e kemi përgatitur atë nga gruri premium semolina që është zbukuruar me një ngjyrë unike të artë.

S’ka stok

Numri i artikullit: 17124-10 Kategori: ,

Përshkrim

Nga fushat e pasura me grurë të artë, ne ju ofrojmë Perfetto. Ne e kemi përgatitur atë nga gruri premium semolina që është zbukuruar me një ngjyrë unike të artë. Perfetto konsiderohet një punë dashurie për Kompaninë Industriale Basamh; me një histori të gjatë dhe të pasur që përfshin brezat. I themeluar në vitin 2010, Perfetto u bë shpejt një preferuar i familjes në të gjithë Mbretërinë e Arabisë Saudite. Që nga lëshimi i tij, Perfetto është rritur në një rëndësi të madhe në industrinë e makaronave, duke arritur shitje rekord dhe duke prodhuar mbi 25 forma dhe prerje makarona të ndryshme. Me perfeto kënaquni në shijen e vakteve autentike italiane me një përzgjedhje të gjerë makaronash me cilësi të lartë. Misioni ynë është t’ju ofrojmë makarona të standardeve ndërkombëtare duke përdorur përbërës të freskët, grurë të fortë të artë nga fusha të pasura dhe procesin më të fundit të prodhimit më të fundit. Përbërësit cilësorë dhe prodhimi janë gurët themeli i Perfetto-s. Për të siguruar që cilësia e makaronave të ruhet gjithmonë, Perfetto furnizon makaronat e tyre në një paketë me dy shtresa.

Informacion shtesë

Peshë 0.079 kg