Ska në stok

Pastruesi i furrës dhe skarës Glanz, Grill Tisal - 700ml

2.96 
4.23  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 60218-10 Kategori: ,

Informacion shtesë

Peshë 0.7 kg