In Stock

Pastrues për Pllaka Poppy Fields, ORS – 1L

1.89 
1.89  /l

Ka stok

Numri i artikullit: 17118-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Pastrues universal i dyshemesë për të gjitha llojet e sipërfaqeve të dyshemesë. Jep një freski të qëndrueshme dhe i bën sipërfaqet të ndritshme dhe me shkëlqim.

Udhëzime për përdorim Hidhni 2 kapakë pastrues dyshemeje në 5l ujë. Pastroni dyshemetë me një leckë ose pastrues të kulluar mirë. Nëse përdoret për pastrimin e dyshemeve prej druri, shmangni lënien e tyre shumë të lagur pas pastrimit.

Masat e kujdesit të shtuar: Mbajeni larg fëmijëve, Mbani larg syve. Nëse produkti bie në sy, pije tërësisht me ujë. Shpëlajini duart pas përdorimit.

Përbërës: : <5% surfaktant anionik, <5% surfaktant jionik, aromë (d-limonene, citral), ruajtës, ngjyrues. Përmban: Klorometilizotiazolinon / Metilisotiazolinon. Mund të prodhojë një reaksion alergjik.

Informacion shtesë

Peshë 1 kg