In Stock

Pastrues për Laminat Classic, ORS – 900ml

1.01 
1.12  /l

Ka stok

Numri i artikullit: 17120-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Pastrues dyshemeje për sipërfaqe të laminuara. Jep freski të qëndrueshme dhe i bën sipërfaqet të ndritshme dhe me shkëlqim.

Udhëzim për përdorim / Dozimi: Hidhni 2 kapakë pastrues të petëzuar në 5 L ujë. Pastroni dyshemetë me një leckë ose pastrues të kulluar mirë. Shmangni lënien e tyre shumë të lagur pas pastrimit.

Masat e kujdesit të shtuar:
Mbajeni larg syve.
Nëse produkti futet në sy, laje tërësisht me ujë.
Shpëlajeni dorën pas përdorimit.

Përbërës: : <5% surfaktant anionik, <5% surfaktant jionik, aromë (d-limonene, citral), ruajtës, ngjyrues. Përmban: Klorometilizotiazolinon / Metilisotiazolinon. Mund të prodhojë një reaksion alergjik.

Informacion shtesë

Peshë 0.9 kg