Ska në stok

Veget, Vegiana – 500gr

1.79 
3.58  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 22109-10 Kategori: ,

Përshkrim

Vegiana është ideale për shijen e të gjitha llojeve të gjellërave dhe gatimeve tuaja.
Të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë dhome deri 25°C. Afati i përdorimit dhe paketimit i shënuar në ambalazh.

Informacion shtesë

Peshë 0.5 kg