In Stock

Veget, Vegiana – 250gr

1.01 
4.04  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 22108-10 Kategori: ,

Përshkrim

Vegiana është ideale për shijen e të gjitha llojeve të gjellërave dhe gatimeve tuaja.
Të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë dhome deri 25°C. Afati i përdorimit dhe paketimit i shënuar në ambalazh.

Informacion shtesë

Peshë 0.25 kg