Ska në stok

Magnum Pije Energjike, Minex – 1.5L

1.49 
0.99  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 21126-10 Kategori: ,

Përshkrim

Pije energjike freskuese joalkoolike me sasi të lartë të taurinës dhe kafeinës.Përmbajtja :Ujë , sheqer, acid citric E330,CO2,min 3g/L , taurinë 400mg/100ml , rregullatorë të aciditetit-citrat natriumi E331 , ngjyrë caramel E150c, riboflavin E101, dekstrozë, aromekafeinë 32mg/100ml, inosit 20mg/100ml,niacin, materie e thatë min.10%, glukuronolakton 24mg/100ml, vitamina (shiko tabelen).Nuk preferohet të konsumohet nga personat diabetikë, me sëmundje të zëmrës , shtatëzëna dhe fëmijët.Nuk preferohet të përzihet me alkool.*DRD Sasia e rekomanduar ditore 500ml. Afati i përdorimit I shënuar në ambalazhë.

Informacion shtesë

Peshë 1.5 kg