In Stock

Llokum Mentoll, LIRI – 600gr

2.77 
4.62  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14165-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Emri i produktit: Llokum Mentoll 600gr

Përbërës : Sheqer, nisheste misri, limontos (E 330) mentol, uj, arome.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.6 kg