In Stock

Llokum me Qokolladë Metal Box, LIRI – 330gr

6.47 
19.61  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14152-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Emri i Produktit: Llokum me Qokolladë Metal Box 330gr

Përbërës : Sheqer, arome, glykoze, ngjyre, yndyr te hidrogjenizuar, kakao , gjalpe kakao, qumeshte pluhur, citric acid, sheqer pluhur,aromatizues, citric acid, soje miell pa yndyr, nisheste misrri, kripe.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.33 kg