In Stock

Llokum me Arra Gold, LIRI – 700gr

3.49 
4.99  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14156-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Emri i produktit: Lokum 700 gr GOLD

Përbërës : Sheqer, nisheste misri, limontos (E 330) arra, uj, arome.

Neto pesha: 700 gr

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.7 kg