Ska në stok

Leckë e Lagur Trëndafil, Pi&Ki - 100Pcs

1.49 

S’ka stok

Numri i artikullit: 12145-10 Kategori: ,

Përshkrim

Fabrika për prodhimin e produkteve higjienike, faculeta të lagura dhe faculeta të letrës, me kualitet të lartë dhe të prodhuara me teknologji të përsosur europiane. Faculeta të lagura të punuara me mikro sfungjer ekstra të butë, pasuruar me pambuk natyral për pastrim efikas, me aroma të ndryshme freskuese për çdo lloj shije.