In Stock

Krem Banane, Liri – 600gr

3.91 
6.52  /kg

Numri i artikullit: 14185-10 Kategori: ,

Përshkrim

Përbërës:Sheqer, glykoze, agar, limontos (E 330), uje, arome. Sheqer, bardha e vezes, agar-agar, arome, dextrose, glykoze, ngjyre, acid citric, yndyr bimore, kakao alkalized, kakao natyral, vanil kristal, qumeshte pluhur, skrob, lecitin.

Pesha neto: 600g

Afati i Përdorimit: Ne paketim.Shih paketimin

Kushtet e ruajtjës:: Ruani në një vend të errët dhe të thatë.

Përgatiteni para përdorimit: Produkt i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet të konsumohet nga persona që janë alergjikë ndaj përbërësve të përmendur dhe që vuajnë nga diabeti mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.6 kg