Ska në stok

Kikirik, Minex – 40gr

0.29 
7.25  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 21112-10 Kategori: ,

Përshkrim

Lënda bazë :Kikirika,vaj bimësh (luledielli),Kripë kuzhine. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.Info mbi alergjitë:Ky produkt përmbanë kikirik. Data e përdorimit është e shtypur në skaj të qesës.

Informacion shtesë

Peshë 0.04 kg