Ska në stok

Liker Mjedre, Karl Gega - 0.5L

15.44 
30.89  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 60502-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Ne posedojmë mbi 300 mijë pemë të mbjella, të cilat kultivohen dhe kujdesen me kujdes. Frutat tona të zgjedhura me dorë korrren gjithmonë nën një proces të përzgjedhjes srtict, për të siguruar mallin më të mirë dhe cilësinë superiore të produktit. Këto pastaj rafinohen në dhomën tradicionale të bakrit të kalitur me fruta të freskëta për 120 ditë për të prodhuar Likerin tonë të famshëm. Përbërësit alkool, sheqer, boronica. Prodhuar dhe Distiluar nga MOEA LLC Kravarica Gjilan, Kosovë.

Informacion shtesë

Peshë 0.5 kg