In Stock

Karramele Toffella - 800gr

4.69 
5.86  /kg

Numri i artikullit: 14173-10 Kategori: ,

Përshkrim

Emri i produktit: Karamele Tofella 800gr

Përbërësit: sheqer, shurup glukoze, qumësht pluhur, yndyrë bimore të hidrogjenizuar, lecitinë, kripë, ngjyrë, shije.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

 

Informacion shtesë

Peshë 0.8 kg