In Stock

Karramela Frutti, LIRI - 100g

1.19 
11.90  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14193-10 Kategori: ,

Përshkrim

Përbërës:Bonbona te buta (91%), sheqer, glukoz, puter, xhelifikues,guma arabica, maltodextrin, kalium sorbet, carbonate,acid citric, soja lecitin. Mbushja: (9%) dekstroze, glukoze, sheqer, glycerin, pectin, arome molle,portokall, dredhez, limon, vishnje magnesium.

Kushtet e ruajtjës:: Ruani në një vend të errët dhe të thatë.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet të konsumohet nga persona që janë alergjikë ndaj përbërësve të përmendur dhe që vuajnë nga diabeti mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.1 kg