In Stock

Lëng Boronice, Jaffa - 1.5L

1.18 
0.79  /l

Ka stok

Numri i artikullit: 60326-10 Kategori: ,

Përshkrim

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje të langut të Boronicës. Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: Lëng fruti boronice max.6%, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l, ngjyrë E-122 dhe E-151. Aromë natyrale. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Informacion shtesë

Peshë 1.5 kg