Ska në stok

Ice Tea, Jaffa – 330ml

0.66 
2.00  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 60321-10 Kategori: ,

Përshkrim

Çaj i ftoftë PJESHKE ·Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije pjeshke · Përbërsit: Ujë, sheqer, substance natyrale aromatike: ekstrakt i kaçës, limontos, Vitamin C, substance aromatike natyrale me shije pjeshke, ngjyrë natyrale E150d, konzervues: E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l. Materja e thatë min.7%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në daten e shënuar në kapak.

Informacion shtesë

Peshë 0.33 kg