In Stock

Lëng Dardhe, Gazoza - 0.25L

0.66 

Ka stok

Numri i artikullit: 60312-10 Kategori: ,

Përshkrim

Pije e gazuar joalkoolike me bazë dardhe – Përmbajtja: Ujë, bazë dhe aromë dardhe, sheqer, acid citrik (E-330), antioksidans: vitamin C. Ngjyrë (E-160a, E-150d). I pasterizuar, pa konzervues. Materja e tharë: 10%+-1. Afati i qëndrueshmërisë 12 muaj. Afati i përdorimit është i shënuar në krye të paketës. Prodhimi të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Sasia: 0.2L.