Ska në stok

Lëng Molle & Qershie , Frutomania - 200ml

1.00 
4.98  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 60408-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Vlerat ushqyese

Vishnjat janë të pasura me vitamina, minerale, lëndë ushqyese dhe përbërës organikë. Këto lëndë ushqyese të rëndësishme përfshijnë vitaminën C, vitaminën A dhe minerale të tilla si kaliumi, magnezi dhe bakri.

Informacion shtesë

Peshë 0.2 l