Ska në stok

Lëng Molle, Frutomania - 200ml

1.00 
4.98  /l

S’ka stok

Numri i artikullit: 60407-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Vlerat ushqyese

Lista e gjatë e përfitimeve shëndetësore që i atribuohen mollëve është për shkak të pasurisë së vitaminave, mineraleve dhe përbërjeve organike që gjenden në to. Këto lëndë ushqyese të rëndësishme përfshijnë vitaminën C, vitaminën K, vitaminën B6 dhe riboflavinën, si dhe minerale të tilla si kaliumi, bakri, mangani dhe magnezi. Mollët janë gjithashtu një burim shumë i mirë i fibrave, dhe një mollë e vetme siguron 12% të nevojave tuaja ditore për fibra.

Informacion shtesë

Peshë 0.2 l