In Stock

Lëng Fruta Mali, Frutomania - 200ml

1.00 
5.00  /l

Numri i artikullit: 60406-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Vlerat ushqyese

Frutat e pyllit janë burime të shkëlqyera të vitaminës C, manganit dhe fibrave. Ato janë gjithashtu të pastra në vitaminë B, acid folik, bakër dhe hekur. Këto fruta kanë një përqendrim shumë të lartë të antioksidantëve. Kjo është për shkak të përqendrimit të lartë të acidit elagjik, antocianineve, acidit galik, kuercetinës, katekinave, pelargonidinës, kaempferolit dhe acidit salicilik. Përveçse janë të pasura me antioksidantë, ato janë gjithashtu të larta në lëndë ushqyese, vitamina dhe minerale që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të njeriut.

Informacion shtesë

Peshë 0.2 l