Ska në stok

Miell Tip Special, Finnesa - 1kg

1.49 
1.49  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 23102-10 Kategori: ,

Përshkrim

Miell per Burek, Baklava dhe Pica

Çka është: eshte miell me kualitet shume te larte, i cili permban vlera shume te larta te proteines dhe glutenit se sa mielli i zakonshem dhe se gjate gatimit e krijon brumin me elasticitet te larte dhe shume te pershtatshem per gatimin e produkteve te caktuara.

Kur te perdoret: ky lloj i miellit eshte i pershtatshem per gatimin e burekut, brum per pica, pite, dhe bakllave.Njekohesisht mund te perdoret edhe per gatimin e brumerave te tjere sipas deshire.

 

Permbatja Sasia
Lageshtia 15 max
Permbajtje te hirit (%) 0.550 max
Aciditeti (°) 2.8 max
Proteina (%) 12 min
Gluteni (%) 30 min

Informacion shtesë

Peshë 1 kg