Ska në stok

Finnesa Typ 400 – 5kg

1.39 
0.28  /kg

S’ka stok

Numri i artikullit: 23101-10 Kategori: ,

Përshkrim

Çka është: miell i bardhe i bluar nga gruri i perzgjedhur, me nivelin e proteines nga 9-11 perqind i prodhuar me kujdes te veçanet ne menyre qe te ekstraktohet nje pjese e caktuar nga kokra e grurit.

Kur te perdoret: i njohur si miell i bardhe, ky lloj mielli mund te perdoret per te gjitha nevojat e gatimit. Ne veçanti, eshte ideal per embelsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne e deri te buke te shpejta. Krejt çka duhet te beni eshte ta perdorni dhe ai e ben punen per juve.

Permbatja Sasia
Lageshtia 15 max.
Permbajtje te hirit (%) 0.450 max.
Aciditeti (°) 2.5 max.
Proteina (%) 9 min.
Gluteni (%) 24 min-

 

Informacion shtesë

Peshë 5 kg