In Stock

Detergjent Novela Rose Breeze – 1L

1.40 
1.40  /l

Ka stok

Numri i artikullit: 17123-10 Kategori: ,

Përshkrim

Detergjent për larjen e rrobave me ngjyrë , të ndieshme të prodhuara nga pëlhurat sintetike e te pambukta si dhe përzierjet . Te percillen udhezimet e cekura për larje ne deklaracionin e rrobave.Para përdorimit të tundet përmbajtja në shishe .

 

Masat e kujdesit të shtuar: Të ruhet jashtë qasjes së fëmijëve. Sigurohuni që produkti të mos vihet në kontakt me sytë. Nëse produkti vjen në kontakt me sytë, duhet t’i shpërlani mirë me ujë. Personat me lëkurë të ndjeshme ose të dëmtuar duhet t’u përmbahen udhëzimeve për përdorim dhe të shmangin kontaktin e zgjatur me këtë produkt. Të mos gëlltitet. Nëse gëlltitet, të kërkohet menjëherë ndihma e mjekut dhe të tregohet etiketa ose paketimi.

 

Përbërës: 5-15% Surfaktant anionike,< 5% surfaktant jo jonik,sapun,enzime, Aromë (Linalol, Heksil cinam aldehid, Kumarin), Konservues, Ngjyrë. Përmban Klorometil izotiazolinon / Metil izotiazolinon. Mund të shkaktojë reaksion alergjik.

Informacion shtesë

Peshë 1 kg