In Stock

Buena Vita Biskota, LIRI – 260gr

1.50 
5.77  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 14112-10 Kategori: , ,

Përshkrim

Përbërës : Miell gruri, sheqer, yndyre te hidrogjenizuar bimore, qumshet e pluhur,glukoze, kripe, miell soje, adetiv per shtimin e brumit (sode bikarbonat dhe ammonium), arome vanile, mjet ruajtes (kalium metabisullfat), lecitin.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.26 kg