In Stock

Pecetë Deluxe, Bora – 70 copë

0.69 

Ka stok

Numri i artikullit: 17127-10 Kategori: ,

Përshkrim

Një butësi dhe ndjesi e jashtëzakonshme vjen me linjën e letrës higjenike BORA. Letrat higjenike BORA janë produkte me cilësi të lartë, 100% celuloze, të buta dhe të paketuara me kujdes. Mbështjellja ndihmon në ruajtjen e niveleve të larta të higjenës dhe nuk përmbajnë ngjyra ose aroma artificiale, si edhe janë të çertifikuara dermatologjikisht duke demonstruar një produkt me cilësi të lartë.