In Stock

Bombonjera Miracle, Liri - 200gr

2.70 
13.50  /kg

Numri i artikullit: 14186-10 Kategori: ,

Përshkrim

Përbërës : Sheqer, shirup glukoze, uje, yndyre bimore e hidrogjenizuar, kakao pluhur I payndyrshem, sorbitol, lecitin, qumesht pluhur, hirre pluhur, acid citric, arome portokall, dredhez, qokollate, mentoll, ngjyre.

Kushtet e ruajtjës: Ruhet ne vend te erret dhe te thate.

Mënyra e përgatitjes para përdorimit: Produkti i gatshëm për përdorim.

Kujdes: Produkti nuk duhet te përdoret nga njerëzit te cilët janë alergjik ndaj përbërsave dhe me diabetes mellitus.

Informacion shtesë

Peshë 0.2 l