In Stock

Aminoacide thelbesore Magic8 – 150 Kapsula

39.00 

Ka stok

Numri i artikullit: 70201-10 Kategori:

Përshkrim

Karakteristikat 8 aminoacide esenciale
100% vegjetarian
Pastërtia më e lartë e aminoacideve
Pa aditivë
Mbështetje e jashtëzakonshme për ndërtimin e muskujve
Forcimi i muskujve dhe tendinave
Rritja e fitnesit
Mbështetje e jashtëzakonshme për ndërtimin e muskujve
Forcimi i sistemit imunitar
Rregullimi i metabolizmit të proteinave në trup
Fuqi dhe forcë
Kundër lodhjes kronike
Mbështetja e të gjitha funksioneve të rëndësishme të trupit
Burim i proteinave për veganët dhe vegjetarianët
Më mirë se çdo burim tjetër proteinash
99% përdorshmëri për trupin
Produkt pothuajse pa kalori me një vlerë të lartë ushqyese në të njëjtën kohë
Mbështetje e djegies së përhershme të yndyrës së shëndetshme
100% pa natrium
100% pa natrium
100% pa yndyrë
Prodhuar ne Gjermani
Inhalt (in einer Dose): 150 Kapsula a 1000mg
Kërkesa ditore: 5 Kapsula / Dite
Koha e konsumit: 1 muaj / 30 dite