In Stock

Marmelatë Vishnje e Pasterizuar, ABI Progres – 720ml

2.57 
3.57  /l

Ka stok

Numri i artikullit: 11112-10 Kategori: ,

Përshkrim

Marmelata eshte ushqim qe mund te perdoret ne te gjitha stinet e vitit. Marmelata permban vitamina te ndryshme qe ndihmon ne mbrotjen e shume semundejve. Kaca eshte ne dispozicion ne shume pjese te vendit tone. Eshte e pasur me vitamina, sidomos me vitamine C dhe eshte nje burim i fuqishem antioksidani. Abi Proges ju sjell shumellojshmeri te produkteve ne tryezat tuaja.

 

Permbatja
Vishnje
Sheqer
Pektine
Thartire limoni

Informacion shtesë

Peshë 0.72 kg