In Stock

Bishtaja e Sterilizuar, ABI Progres – 800gr

1.68 
2.10  /kg

Ka stok

Numri i artikullit: 11109-10 Kategori: ,

Përshkrim

Kanaqet kanë lehtësuar jetën e shumë njerëzve. Kemi shumëllojshmëri të metodave për t’i bërë perimet më rezistente (psh. pasterizim, vluarje, ngrirje, ngrirje e thellë, dehidratim, përpunim në vakum, etj,) Ushqimet e përpunuara mbyllen hermetikisht (vakum) në kanaqe të vecanta dhe kështu qëndrojnë prej 1 deri 5 vite. Perimet kanë një kontakt shumë të shkurtër me ajër para konservimit gjë që i bën të jenë më të freskëta dhe më të pastërta kundër bakterieve.

Permbatja
Bishtaje e fresket e grire
Ujë
Kripë
Sheqer

Informacion shtesë

Peshë 0.8 kg